Direct contact:

Servicediensten vanuit service bus - LMS Solutions
Specialist in service en reparatie op locatie

Onze diensten

Naast het leveren van nieuwe Fassi autolaadkranen en Marrel containerinstallaties levert Lemmens Mobile Service Solutions ook tal van servicediensten. Deze servicediensten kunnen vanuit onze service bus (mobiel servicepunt) ook direct op locatie worden geleverd.

LMSS service bus

Specialist in service en reparatie op locatie!

Wilt u een investering doen in een gebruikte machine?
Informeer naar de mogelijkheden om een inspectie uit te laten voeren.

Onderhoud op maat

Elke machine heeft onderhoud nodig wat uiteraard te maken heeft met de voorschriften van de producent van de betreffende machine. Aan de hand van deze voorschriften en het gebruik van de machine kan een goed onderhoudsplan worden gemaakt waarbij het zomaar kan zijn dat voldoende is om het onderhoud 1 keer per jaar uit te laten voeren. 

Tussentijdse kleine onderhoudsbeurten/smeerbeurten kunnen bij machines die vaker en intensiever gebruikt worden dan ook veel schelen in de reparatiekosten. Zo zijn scharnierende delen (pennen en bussen) en glij-delen heel belangrijk om goed gesmeerd te worden en zo slijtage te beperken.

Lemmens Mobile Service Solutions maakt graag een onderhoudsplan op maat, informeer naar de mogelijkheden.

Storingen en service

Elke machine, hoe vervelend dan ook, kan te maken krijgen met storingen en problemen.

Ook voor deze problemen kunt u terecht bij Lemmens Mobile Service Solutions. Met de compleet ingerichte service bus kan eventueel diagnose en/of reparatie op locatie gemaakt worden.

Is de storing of reparatie toch te complex om op locatie te verhelpen kunt u ook terecht in onze werkplaats.

Reparatie op locatie

Zijn er problemen met de autolaadkraan of het afzetsysteem?
Zijn er mechanische problemen die dringend aandacht verdienen?

Teveel speling op draaipunten en scharnierdelen kunnen grote gevolgen hebben op de veiligheid en betrouwbaarheid van de machine.

Maar natuurlijk zit pech ook ooit in een klein hoekje en bent u voor schades ook bij LMSS op het juiste adres!

Voor alle overige reparaties kunt u terecht bij Lemmens Mobile Service Solutions.

Hydrauliekslangen service

Hydrauliekslangen service

Blijken er tijdens de periodieke keuring of het onderhoud slechte slangen op de machine te zitten, dan kunnen deze direct worden vervangen omdat alle slangen ter plekke op maat gemaakt kunnen worden.

Staat u op een hijsklus en begeeft de hydrauliekslang het precies op dat moment, en kunt u geen kant meer op? Geen probleem de meeste slangen kunnen direct ter plaatse vanuit de service bus worden gemaakt.

Periodieke keuringen

Elke machine die onder de machine richtlijnen valt moet elk jaar worden gekeurd.

Wordt de machine alleen gebruikt voor het laden en lossen van het eigen voortuig? Dan kan de machine elk jaar een periodieke keuring ondergaan door een deskundige keurmeester.

Word de machine gebruikt voor andere doeleinden. Plaatsen van constructies, glaszetter, materiaal op het dak hijsen, etc. dan volstaat dit niet. Deze machines moeten ook door een door de overheid aangewezen instantie TCVT gekeurd worden.

Voordat de machine mag hijsen moet deze TCVT keuring op de machine aanwezig zijn. Het jaar daarna kan een deskundige keurmeester de machine ALK keuren, het jaar daarna weer TCVT.

Wordt de machine ook in België of Duitsland gebruikt? Geen probleem, dan kunnen er tijdens de TCVT keuring ook extra documenten worden verzorgd zodat ten alle tijden de papieren in orde zijn.

Plan dan ook uw afspraak bij Lemmens Mobile Service Solutions voor uw ALK, LLS of TCVT keuring. Wij keuren onder het toezicht van de Rai vereniging.

In- en verkoop

Bent u opzoek naar een nieuwe machine?

Dit kan ter uitbreiding van u bedrijf zijn of ter vervanging van een machine. Lemmens Mobile Service Solutions gaat gewenst samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Als officieel dealer en servicepunt van Fassi autolaadkranen, Marrel containerinstallaties en Cranab houtkranen kan elke configuratie gemaakt worden.

Informeer naar de mogelijkheden.

Direct contact:
Bel of app 085 902 9002

Scroll naar boven