Kennismaken met Lemmens Mobile Service Solutions

Welkom op de website van Lemmens Mobile Service Solutions. 

Onlangs is Joep Lemmens een eigen onderneming gestart in de gespecialiseerde dienstverlening. Na een aantal jaren ervaring in de Load handeling brache, is het nu tijd om deze Service en diensten onder de eigen naam op de markt te brengen.

“Met veel energie en plezier sta “ik” voor elke klant klaar en zorg dan ook dat elke uitdaging groot of klein tot perfectie word uitgevoerd”

Of het nu gaat om preventief onderhoud, storingen,  (verplichte jaarlijkse) keuringen of reparatie bent u op het juiste adres bij Lemmens Mobile Service Solutions.

De specialiteit ligt in de hydraulische systemen, dan moet u denken aan bijvoorbeeld: Autolaadkranen, Haakarminstallaties, Kabelinstallaties, Kooiaap (meeneem)Heftrucks, Laadkleppen, Docklevelers / Dockshelters, Heftafels en alle andere hydraulische installaties.

De Service-bus is voorzien van  een Hydrauliekslangen-pers en een selectie aan koppelingen en slangen om zo bij u (op locatie) de kapotte slang of de slechte en/of beschadigde slang direct te kunnen vervangen. Om zo stilstand te kunnen voorkomen.

Heeft u een zwetende, lekkende of een beschadigde hydrauliekcilinder op een machine of apparaat en weet u er geen raad mee?

Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Dockshelter Dockleveler hydrauliekslang
Perscontainer, hydrauliekslang
Scroll naar top